14 Mayıs 2012 Pazartesi

                              ÜNLÜ RESSAM Pino Daeni (HAYATI VE ESERLERİ)

Pino - 1939 - 2010
Biz Mayıs 2010 tarihinde 25 Pino geçmesiyle duyurmaktan üzüntü duyuyoruz. Pino çok özleyeceğiz büyük bir yetenek oldu. Yeteneğini onun karakterini ve yaşam tutkusunu sadece ve ailesi için aştı oldu.


PINO - İtalyan sanatçı,Pino Daeni sanat ve tuvaller sıcaklık, nostalji,
aşk ve aile çıkarmak duygular. Eserlerinin çoğu büyüdüğü Akdeniz vibrantly güneşli plajlar ayarlanır. portre yapmak onun sanat dünya çapında takip ve özel komisyonlar getirdi bir yetenek - Pino (Giuseppe Dangelico doğumlu) hareketler ve ifadeler onun konuların yakalamak için onun olağanüstü yeteneği olduğunu kaydetti.

Napoli, FL Pino ev bizim koleksiyoncu gezisi için fotoğraf görüntüleme.

Pino's New Jersey Ev bizim toplayıcıları gezisinden fotoğrafları görüntüleyin.

Pino's alter ego.  güzel kadınlar ile çevrili bir genç oğlan (kız kardeşleri teyze ve kuzenleri)  izolasyon hayranlığı kadar duygu çeşitli devletler bulunur. Pino's karakterlerin çoğu sık duygusal boudoirs yaşayan tasvir edilir ya da soyunma odaları  kocaları veya sevgili beklentisiyle.

Brera Milan'ın Akademisi sonra ve  Bari Sanat Enstitüsü'nde İtalya eğitilen Pino hünerlerini
resim nü ve ağır Öncesi Rafaelcilerden ve Macchiaioli etkilenmiştir figür çalışmaları mükemmel.

kendi ülkesine başarılı bir sanatçı olarak kendini kurduktan sonra  Pino daha sanatsal özgürlük ve fırsat arayan  Amerika Birleşik Devletleri'ne göç etti. Kısa sürede New York ve Boston'da onun için çok sayıda sergi verdi seçkin Borghi Galerisi tarafından keşfedilmiştir.

Pino erken resimlerinde etekler ve akan giymiş çok yumuşak romantik karakter kadın özellikli elbiseler ve bu hem Dell ve Zebra Kitap Yayıncıları dikkatini çekti. Onun popülerlik edebi topluluk içinde büyüdüm ve o Zebra  Bantam  Simon ve Schuster  Harlequin  Penquin ABD ve Dell için sanatçı-in-talep oldu; 1980 yılında Zebra ilk kitap kapağı yapmak için onu görevlendirdi. Bugüne kadar  Pino 3000 kitapları resimledi; onun tarzı pazara hakim.

Pino's tekniği  onun sıcak ve heyecan verici renkler ve ince  ama konuya basit bir yaklaşım neden onun orijinal tablolar  elini-süslenmiş sınırlı sayıda serigraphs ve onun giclées sanat dünyada koleksiyoncular  sonra tarafından aranır nedenleridir.

Pino Daeni 11.08.1939 yılında İtalya’nın Milan şehrinde doğmuş.

Kendi ülkesinde başarılı bir sanatçı olarak kendini kabul ettirdikten sonra daha fazla sanatsal özgürlük ve fırsata sahip olacağına inandığı Amerika Birleşik Devletlerine göç etti. New York ve Boston’da onun için prestijli sergiler düzenleyen Borghi galerisi tarafından keşfedildi.

İlk resimleri Dell & Zebra yayıncıların dikkatini çekti ve Danielle Steele Amanda Ashley gibi birçok yazarın kitabı için Fabio adıyla çizimler yaptı.

Pino’nun tekniği  sıcak renkleri ve objelerindeki sadelik hem Amerika’da hem de dünyadaki koleksiyoncular tarafından gün geçtikçe büyüyen bir pazar oluşturmaktadır.

 








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder